viata unui golden retriever Yoshi golden retriever personal blog with cute pictures and other stuff.

 

heeeeiiiioooo
     media: 0.00 din 0 voturi

Hellloooooo my friends cu 2 craci. Vara asta a fost plina. desi nu am fost prea des la plaja ..totusi a fost o vara frumoasa. Oricum stati linistiti, zilele astea am sa va delectez cu niste poze yummilicious :> Eu oricum eram un caine aratos si musculos dar acummmmm ...tineti-va bine :> si nu va lasati catelele sa se uite pe blogul meu :)) ...asta daca vreti sa nu va fuga din casa.
In fineee, in sf a venit si toamna, ca vara fu prea calduroasa...iar limba mea saliva pe tot parchetul (cred ca tre` sa il schimbe:)) ).
Omniom mniom nom nommmmmmm, e timpul pt micul dejun.
Stati pe aproape !!! Va ling pe bot :*


Ham Ham-uri

Eh, ai si tu dreptatea ta. Dar cum e ca ea sa mergaa la serviciu de la 9 la 18 si apoi sa ajunga acasa, sa ii faca lui ceva de mancare, sa mai spele cateva farfurii, sa mai faca una-alta prin casa si apoi sa se gandeasca de doua ori inainte sa iasa cu o colega la o cafea (pentru ca se supara el, desi el nu are timp sa iasa niciodata). Si apoi, sa astepte sambata cand el nu are timp, pentru ca iese cu amicii lui la un fotbal si apoi mai ramane cu ei numai 30 de minute (a se citi 3-4 ore) la o bere in oras si sa vina prea obosit ca sa iasa in oras, si chiar daca nu e obosit spune ca e ocupat pentru ca a pierdut ziua si trebuie sa mai si lucreze. Si, astepti duminica. Se trezeste pe la 13, face dush si se pune la calculator (eventual vorbeste pe messenger sau pe tot felul de site-uri). Si se face tarziu si tu tot astepti ca el sa isi faca timp de tine. Si, poate, o data pe luna isi face. Si atunci iesiti cu cei mai idioti prieteni ai lui (2 sau 3) care iti bat apropouri ca ei umbla din floare in floare si al tau prieten nu.Sau, cand isi mai cumpara un hard si iti spune ca luna asta poate platesti tu chiria si intretinerea (nu ca ai avea poate nevoie de pantofi sau alte lucruri care par frivole)Si, atunci, dupa o zi de munca, atunci cand stii va te asteapta acasa cineva infometat, rece si care-ti tot spune ca se schimba (da, 3-4 zile pe luna). Si da, stii ca te iubeste dar nu are timp sau poate ca intelege iubire intr-un mod bizar. Si da, cand te gandesti la don'soarele descrise mai sus iti vine sa iti faci bagajele si sa pleci sa cauti un fraier de care sa-ti bati joc doar asa, ca sa te razbuni!
de Fidel in data de 2012-11-04 17:53
http://saratoganativefestival.org/|accutane 691062 http://pacificcrestforaging.com/|cialis =P
de Almena in data de 2012-11-16 13:18
http://www.gettopedmeds.com/|cialis 78631 http://www.acnetreatment4you.com/|accutane 368
de Caro in data de 2012-11-29 16:55
Unde-i castelul buda, unde-i bastionul pescarilor, unde-i sinagoga, unde-i capodopera... biserica st matyas, o adevarata opera de arta?!!!! ai fost in piata eroilor si nu ai vizitat castelul Vajdahunyad la doi pasi distanta?! In schimb te-ai plimbat prin toate grotele budapestei, ratand cele mai frumoaste monumente arhitectonice ale orasului, ai dat un exemplu de ceea ce nu trebuie sa faci la budapesta, mai ales daca ai 4 zile la dispozitie, pacat...
de online college in data de 2012-12-02 15:25
http://www.lovedecoo.com/|buy viagra 8PPP http://www.haileyelisabeth.com/|sildenafil 11094 http://www.rutgersgsnb.org/|buying accutane =-)))
de Carlee in data de 2013-02-22 03:03


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 

Visitor Map
Create your own visitor map!

Search Engine Submission - AddMe

Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare