viata unui golden retriever Yoshi golden retriever personal blog with cute pictures and other stuff.

 

bell
     media: 0.00 din 0 voturi

hello. :D va ziceam ca am avut musafiri. ok , bella amica mea ...cam "pitzipoanca" din fire ..mi a facut mofturi toata ziua!!! :D . Cica o plictisesc cu mingea si cu balele mele . Bai oameni buni , asta e farmecul meu ...sa am o limba cat coada ...si mingea , arma tuturor cainilor , pehhh...dar "femelele" ce sa stie ele. In finee , pana la urma ...am domolito eu pe " PitziCutzu" , si am facut si niste poze cu ea :D :)). Dupa cum observati dragii mei prieteni cu 2 craci , eu in spatele ei acolo ..ranjeam cu toti caninii mei "tzeposi" ...sa dau bine la camera ...credeam ca acelasi lucru il face si ea...dar de unde...D`soara statea posomorata cu botu pe pat. Bai femeie ..te ai maidanezit? ce ai? Zambeste acolo cu toti coltii tai ..ca o sa ne bage pe blog ...:))))bella
     media: 0.00 din 0 voturi

Helloooo. Huhu sunt fericit. Am musafiri...da da da. Pt prima oara in viata am si eu musafiri :D. Bella , amica mea cea mai buna ...o sa ramana o seara la mine . Va dati seama ca n o sa facem nimic interzis :"> , suntem doar amici :)) darr cu siguranta o sa ne jucam maximmm. Mami deja ne a luatttttt gustari Yummilicious. am vazut eu in sacosa ei de cumparaturi. Huhuhu. :D Hamhamahamahamahm.
Deja am iesit in parc impreuna , acum diseara iar...
am sa revin cu noutati. Hapyy DoGGYYY DAY
minge
     media: 0.00 din 0 voturi

hello my friends. Nu v am mai povestit de mult din intamplarile mele. Sincer ...nu prea am avut timp. Ohhh viata asta de caine a mea ...este f plina. Am tot fost la plaja..dar na` mami meu ca de obicei ..a uitat aparatu foto acasa. Oricum va puteti inchipuii cat de frumos sunt :D ..mai ales plin de nisip pe mineeeeeeeeeee.
Intre timp am mai primit o minge noua. Portocalieeeeeeeeee? Wtf? :)) Culoarea mea preferata este turcoaz...dar na` ...merge si asta , mai ales ca e cu clopotel. Hauffff. 

Visitor Map
Create your own visitor map!

Search Engine Submission - AddMe

Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare