viata unui golden retriever Yoshi golden retriever personal blog with cute pictures and other stuff.

 

samoyed
     media: 0.00 din 0 voturi


SAMOYEDDeci eu cu samoyedu asta semanam la fata , de parca suntem fratii. Singura deosebire intre mine si el , la aspectul fizic ma refer , este acela ca EL este triplu`n blana. In rest aceeasi ochi blanzi , dulci si dragalasi , aceeasi fata de zahar , de ti vine sa o mananci avem,
Samoyedul este un caine de sanie , deci te pui pe sanie si el te trage :)) , caine de paza si caine de companie. 3 IN 1 , ce mai vrei d`le?? Adora zapada , si cei mai fericiti sunt langa copilasi.
In general , sunt "sociabili" cu alti caini , dar nu trebuie sa aveti incredere maxima , samoyezii sunt cam posesivi , si pot devenii agresivi. ( nu toti au calitatea mea , blanzi cu toti )
Datorita blanii groase , sunt sensibili la caldura , deci ...daca stati la munte ar fii wowowowow pt ei. Trebuie periati zilnic apropo.
Are nevoie de miscare multa , DADADA , alergatiiiii , jucati-vaaaaaaaaaaa cu ei:)).
Sunt cu vreo 3 grade mai inapoiati la inteligenta ca mine :)))) , dar daca incepeti dresajul de mic, totul va fii in regula. Media de viata cam 12-15 ani , si in rest ce sa va mai zic? Dati si voi in search pe google , asa e la moda acum , ce naiba va asteptati sa mi tocesc eu labutzele???:))
Ham Ham-uriComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 

Visitor Map
Create your own visitor map!

Search Engine Submission - AddMe

Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare